Stjernebildet

Skrevet av Joanna Angeli Lauritzen, 05 april 2022, i blogg

Forholdet mellom mennesket og stjernene har alltid eksistert. Det er et forhold basert på mye mystikk, undring og lengsel etter noe mer. Følelsen av at alt henger sammen, at alt kan potensielt påvirke hverandre og at vi ikke er alene, er noe den mørke stille stjernehimmelen alltid har gitt oss.

 

Astrologi og astrologer har alltid hatt sentrale roller i vår historie, hvor mennesker i essensielle leder roller lar seg lede, påvirke og lærer av denne kunnskapen astrologer innehaver, fordi det gir gjenklang med noe, som gir overblikk, dybde og forståelse for det vi ikke kan se med det blotte øyet, men føle i kroppen, for senere å se det utspille seg i verden.

 

Stjernebildet forteller oss hvordan stjernene og planetene beveger seg, og igjennom sine bevegelsesmønster og posisjoner, påvirker jorden, med sine energier og kvaliteter. Å være dette bevisst kan hjelpe mennesket å ha en lettere flyt igjennom dagene, livet og inni oss selv, ved å tillate det naturlige og støtte de energiene som universet er, og i det, kjenne oss mer fredfylte ved at vi ikke sloss imot det som er, men villige til å lære å ha tillit til livet, universet og forstå oss selv i det. Stjernehimmelen har alltid lært mennesket å se de større linjene og sammenhengene uten at noen helt klarer å sette ord på hvorfor eller hvordan, det er mystisk, sterkt og vakkert. Det har alltid vekket mystikken i menneskers indre, ved at vi kan kjenne gjenklang mellom oss her nede på bakken og dette store mystiske stjerneteppet langt der ute. Hvem er mennesket i det uendelige og det evige.

 

Er det det uendelige og evige dypt inni oss, som svarer til det uendelige og evige der ute? Er det noe inni oss og utenfor oss, som på samme tid opplyser oss om vårt største potensiale og om hvorfor vi skal fortsette skape oss selv og våre liv igjennom våre verdier og drømmer? Er det en universell kjærlighet vi kjenner på som skaper følelsen av å tro på oss selv, samtidig en ubeskrivelig lengsel av noe vi enda ikke ser? Hvilken følelse får du når du ser på stjernehimmelen, hva vekker det i deg?

 

 

 

 

Skrevet av Joanna Angeli.

Del innlegget: