vi jobber mot å inspirere, i harmoni med mennesker og jorden

Moore universe

er et holistisk merke som lager design smykker, plukker egne krystaller, designer håndlaget steinskåler og driver bedriften med krystaller i fokus. Vi er opptatt av bærekraft og hvor krystallene kommer ifra. ​

Vi vet alltid hvor våre krystaller kommer fra.

MOORE  startet i Berlin i 2011, og har nå base i Oslo. Merket består av Mona og Oskar. Kombinasjonen av de to reflekteres tydelig i smykkene, der Oskar er den minimalistiske kunstneren og kyndige gullsmeden, og Mona den idérike designeren og krystallhealeren.

"Vår lidenskap for å skape er ikke alltid synlig, pågrunn av det minimale uttrykket av vårt design. Det er ikke alltid lett å få ting til å se enkelt ut"

045a4b_7a7b820d03d449cb9fe14c0b64d94f18_mv2

Arts
and Craft.

Håndverk

Smykkene er håndlaget av Jan Oskar Andersson i Oslo og i gjennom en fairtrade organisasjon har de funnet en liten gruppe med gullsmeder i India. Håndverkerne har blant annet over 25 års erfaring i gullsmed. De har besøkt deres arbeidslokaler, laget  smykker sammen og kontrollert arbeidsforholdene. Håndverk, kunst og gode arbeidsforhold er en viktig del av merket, samt naturlige og konflikt frie steiner.Å jobbe med Aron og de andre håndverkerne føles som et veldig bra valg da de støtter ett tradisjonsrik håndverk som forsørger deres familier.